A GROTTA Alapfokú Művészeti Iskola székhelye a város Művelődési Házában található.

6640 Csongrád, Szentháromság tér 8.

2013. március 8-9. IV. Országos Fotó-Videó Verseny Budapest

Fehér Csilla beszámolója a versenyről:

“2013. március 8-án tanárommal, Molnár Attilával utaztunk Budapestre a IV. Országos Fotó-Videó Versenyre.

Amikor beneveztük a fotóimat, nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy beválogatják képeimet, ezért is volt óriási meglepetés, amikor megtudtam, hogy továbbjutottam a döntőbe.

A verseny napján már nem izgultam. Tudtam, hogy legjobb tudásom szerint fogom megoldani a korcsoportomnak előírt feladatokat.

A megnyitón elmondták, hogy mi lesz a feladatunk.

Az első nap csendélet fotózáson vettünk részt. 5 beállítást készítettek elő. 3 óránk volt a feladat elkészítésére. Az utolsó fél órában viszont ki kellett választani azt a 3 képet, amit majd a zsűri értékelni fog.

A második nap az volt a feladat, hogy olyan képeket készítsünk, amire illik egyetlen szó: utcarészlet. Bármit fotózhatunk, épületeket, járdákat, növényeket. Ahogy az első feladatnál, most is 3 képet kellett kiválasztani.

Az eredményhirdetéskor meglepődtem, amikor kimondták a nevem: második lettem. Nagyon örültem, hiszen még csak ebben a tanévben kezdtem a fotózással való ismerkedésemet, de szaktanáraimnak köszönhetően minden plusz felkészítést megkaptam ahhoz, hogy elérjem ezt az eredményt.

Életem egyik legszebb élménye volt ez a verseny, sok új tapasztalatot szereztem.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Grotta Alapfokú Művészeti Iskolának, Molnár Attila és Jacob Gábor felkészítő tanáraimnak, mert nélkülük nem sikerülhetett volna.”

img283

img285

Molnár Attila Fehér Csilla

Szóljon hozzá

Kérem javítsa ki a hibás mezőket.

Üzenet elküldéséhez szükséges megadni*