A GROTTA Alapfokú Művészeti Iskola székhelye a város Művelődési Házában található.

6640 Csongrád, Szentháromság tér 8.

2010. Március TE+ÉN=MI Kézenfogva Alapítvány országos rajzpályázata

Hivatalos Versenykiírás:

Elő a számítógépet, papírt, tollat, festéket, filcet! Biztosan találkoztál már olyan társaddal, aki valamilyen fogyatékossággal él (pl. korlátozottak a mozgás vagy értelmi képességei, nem lát vagy hall jól). Írd meg, vagy képregény formájában rajzold le a Te történetedet!

Hogyan találkoztál vele, milyen élményeid vannak, mit gondolsz róla.

Mutasd meg, Neked miért volt izgalmas, mit tanultatok egymástól, és miért fontos, hogy megismerted őt!

A Kézenfogva Alapítvány 2010-ben ötödik, jubileumi alkalommal indítja útjára azt a kamiont, amelyben rengeteg érdekességet, információt találhatsz az értelmi fogyatékossággal élő társaidról. Megnézheted a kamionban a róluk szóló kiállítást, filmet, játszhatsz olyan számítógépes játékokkal, amelyekből megértheted, hogy ők milyen nehézségekkel küzdenek meg nap mint nap. Szeretnénk, ha az egészséges és fogyatékos emberek jobban megismernék és megértenék egymást, ezért járja a „Fogadd el, fogadj el” rendezvénysorozat kamionja az országot. A Te pályázatra készített írásod, rajzod is fontos szerepet kap, mert ezeket megjelentetjük a program honlapján és a legjobbak bekerülnek majd a rendezvénysorozat 5 évét bemutató könyvbe is!

Ha elmúltál 6 éves és nem vagy még 15, várjuk a te történetedet is!

3 oldalnál ne írj többet! Ha nincs számítógéped, írj kézzel. Ha képregényt rajzolsz, a rajzokat elkészítheted bármilyen, számodra kedves technikával (ceruza, filc, festék stb.).

Írj 2-3 mondatot a rajzod mellé a történetről. 8 képkockánál ne rajzolj többet!

Pályamunkák:

2010_13_g01 2010_13_g02

Szóljon hozzá

Kérem javítsa ki a hibás mezőket.

Üzenet elküldéséhez szükséges megadni*