A GROTTA Alapfokú Művészeti Iskola székhelye a város Művelődési Házában található.

6640 Csongrád, Szentháromság tér 8.

2010. Január – II. Kárpát-medencei Gyermekrajz pályázat Budai Református Egyházközösség pályázata

Boneczné Bakó Anikó tanítványai

Hivatalos Versenykiírás:

A Haypál Alapítvány és a Budai Református Egyházközség második alkalommal országos gyermekrajz pályázatot hirdet „Legkedvesebb bibliai történetem”címmel a határainkon innen és túl. A pályázat fővédnöke dr. Nagy Gábor Tamás polgármester.

Melyik a legkedvesebb történeted a Bibliából? Rajzold le! A munkákat A 4-es méretekben fogadja a Haypál Alapítvány és a Budai Református Egyházközség, a szokásos technikákkal. A képek hátoldalán kérik feltüntetni a nevet, életkort, elérhetőségeket, (postai és e-mail-címet) iskola, felkészítő tanár és gyülekezet nevét.

A pályamunkák személyesen is leadhatók vasárnap a délelőtti istentiszteleten, az iratterjesztés mellett elhelyezett dobozban.

Beadási határidő: 2010. január 31.
Eredményhirdetés és kiállítás: 2010. tavaszán.

A díjazottakat külön értesítik.A beküldött munkákat neves képzőművészekből, közéleti emberekből álló zsűri fogja elbírálni. A képeket nem küldik vissza, hanem a szokott módon több kiállítást szerveznek a felhasználásukkal. A képeket egy jótékonysági árverésre is felhasználják majd, amelyet a határon túli magyar nyelvű oktatási intézmények támogatására rendeznek.

A legszebb munkákat a Reformátusok Lapja gyermekrovatában is bemutatják. A rajzok, munkák megküldése egyben beleegyezést jelent, hogy azokat a pályázatot kiírók kiadványaikban felhasználhatják. A pályázatra történő jelentkezés egyben a kiírásban szereplő feltételek elfogadását jelenti.

2010_14_g01 2010_14_g02 2010_14_g03

Szóljon hozzá

Kérem javítsa ki a hibás mezőket.

Üzenet elküldéséhez szükséges megadni*